Yaşlılar Haftasında Huzurevine Ziyaret

18 Mart Yaşlılar Haftasının başlamasıyla birlikte Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Servet Şahin beraberinde Meclis Başkanı Sayın Ufuk Ünal, Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Sayın Züleyda Çelebi ve İcra Kurulu üyeleri Ordu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Ahmet Cemal Maden Huzurevi Merkezi'ni ziyaret ederek yaklaşık 1 saat huzurevi sakinleriyle sohbet etti.

Alzheimer Hasta ve Yakınları Buluşma Merkezine Ziyaret

Kadın girişimciler İcra kurulu  05.03.2014 tarihinde  Ordu belediyesi Alzheimer Hasta ve Yakınları Buluşma Merkezine ( Gündüz Bakım Merkezi) ziyarette bulundu. İlgililerden  bakım merkezi hakkında bilgi sunuldu. Ardından bakım merkezinde bulunan hastalara ziyarette bulunuldu.

Türk ve İtalyan İş Adamları Bir Araya Geldi

Başkan Servet ŞAHİN, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül himayelerinde gerçekleştirilen İtalya resmi ziyaretinde İtalyan İşadamları ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah GÜN’ün himayelerinde 28 Ocak 01 Şubat 2014 tarihlerinde İtalya’ya resmi ziyaret gerçekleştirildi.

Ordu TSO Akreditasyon Sertifikasını Yeniledi

2013 Eylül Ayında Akreditasyon denetimine tabii tutulan Ordu Ticaret ve Sanayi Odası gösterdiği başarı neticesinde TOBB’nin (Türkiye Odalar ve Borsalar Biriliği) gerçekleştirmiş olduğu sertifika töreninde yeniden belge almaya hak kazandı.

Basın Bülteni 17.01.2014

1923 yılında aktif olarak hizmet ve faaliyetlerine başlayan odamızın özellikle 1990’lı yıllardan sonra yönetim ve hizmet anlayışında radikal değişiklikler yapılmıştır.

1990’lı yıllardan itibaren, personel kadrosunda yüksek öğrenim düzeyinde istihdam ile başlayan değişim hareketi, fiziki altyapının geliştirilmesi ile sürdürülmüş ve 2000’li yıllarda odamız, personel yapısını tamamen yüksek okul ve üniversiteli kadrolara çevirip, günceli yakalayabilme ve üye taleplerinin en

Odamız İle Vakıfbank Arasında Kredi Protokolü İmzalandı

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Üyelerimiz lehine Vakıfbank ile kredi protokolü imzalandı.

Odamız hizmet binasında gerçekleştirilen imza törenine, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, Meclis Başkanı Ufuk Ünal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Nasuhbeyoğlu ve Bekir Erbaş, üyeler Ahmet Kazanfer Yılmaz, Aşkın Baş, Bilal Azaklı, İlyas Yalçın, Recep Çiçek, Seyfi Sarı, Şenol Kır Banka Temsilcileri olarak, Vakıflar Bankası Bölge Müdürü

Japonya Ülke Profili

Coğrafya

Uzak Doğu Asya’da Büyük Okyanus ile Japon Denizi’nin arasında Kore Yarımadası’nın doğusunda bulunan Japonya 377.835 km2’lik yüzölçümü sahiptir. Japonya yedi bine yakın volkanik adadan oluşan bir takımada devletidir. Ülkenin temel bölümünü Hokkaido, Honshu, Shikoku ve Kyushu adaları oluşturmaktadır. Dağlık bir yapısı olan Japonya Türkiye’nin yaklaşık yarısı kadar yüzölçüme sahiptir. Ülkede tarıma elverişli alanlar topraklarının