Hollanda da Tam Burslu Master Programı

HOLLANDA&Türkiye Ticaret Odası tarafından Üniversite Mezunu gençlere tam burslu master programı veriliyor.

Hollanda, Amsterdam şehrinde kurulu olan ve Hollanda&Türkiye Ticaret Odası olarak Türkiye ile Hollanda arasında ki Ticari ilişkilerin gelişmesine katkıda bulunmak hem de Türkiye de Üniversiteyi bitirmiş gençlerimize eğitimlerini ve iş

bulmalarını sağlamak için Avrupa’daki bir Fondsla birlikte 1150 öğrencinin faydalanabileceği Tam Burslu Master Programı başlatmış bulunmakta.

Üniversite Parası+Kitap+Konaklama+Her ayda 300 Euro Harçlık imkanları tanınarak, Master Programını başarıyla tamamlamış gençlere iş garantisinin yanında Hollanda da kalıcı oturum hakkı da kazandırılmış olacak.

Hollandaca dilini’de öğrenmiş olan öğrenciler Master Eğitimleri sonrasında Türkiye ve Hollanda arasında bir kariyere sahip olmalarını sağlayarak, onları aynı zamanda teşvik ederek Hollanda ile Türkiye arasında Ticari bir Köprü görevini de üstleneceklerdir.

Ülkemiz ve ilimizdeki şirketler bu programdan faydalanmak için Hollanda&Türkiye Ticaret Odasına üye olarak, ürünlerinin Ticaret Odası desteğiyle, ihracat hacimlerini geliştirerek, Avrupa’da pazarına sunma imkanlarına da kavuşmuş olacaklardır.

Firma sahiplerinin kendi çocuklarının bu eğitimi alması sonrasında aile şirketlerinin büyümesine de destek verilecektir.

HOLLANDA&TÜRKİYE TİCARET ODASI

Tussen Meer 1 B 1 1068 EX Amsterdam/NEDERLAND

Tlf: +31 20 4109497

Faks: +31 60 6671139